Tuesday, November 28, 2006

Bye Sana!

For er som inte vet vem Sana var kan jag beratta att det var var vakthund. Hon skyddade oss fran den andre lille rackarn som bits. Hon var sjuk de sista dagarna sa igar bestamde de att det var battre for henne att flytta till hundhimlen... Det var faktiskt lite sorgligt, den andra hunden Safi har sorgt sa till och med vi som inte har tyckt sa mycket om henne, pa grund av hennes bitande, tyckte synd om henne... Hon skall inte fa nagon ny kompis heller vilket ar lite synd. De ar ganska ensamma de har hundarna...

For er som inte ar djurvanner kan jag beratta att regnperioden inte ar over det var bara en onskedrom... det har regnat en hel del och inatt askade det som aldrig forr...

Pa torsdag skall vi julpyssla med barnen.... det ar inte bara att fa tag i material, som hemma... men vi ska ut och leta idag.

Vi hors!

5 comments:

Ole said...

Liker dere ikke vakthunder som biter?? Hvis jeg hadde bodd i Afrika, ville jeg hatt en vakthund som var veldig flink til å bite.
; )

Anonymous said...

Å, stackars Sana.... :-(
Det där med bitande vakthundar är ju bra när det kommer tjuvar och banditer som behöver bli bitna, men om hunden inte förstår vem som är bandit och vem som inte är det, då blir det ju problem... Kanske är bättre med vakthundar som inte biter utan bara är stora och skräckinjagande, som Tzar... Banditerna behöver ju inte veta att den inte biter..

My Corner said...

Visste ikke at hunder kom til himmelen. Det står at "utenfor er hundene".
Ellers begynner julen her hjemme også. May-Britt pynter opp både her og der og julestemningen begynner å krype inn under huden.
Ute er det lite julesteming. Varmt for årstiden 10-11 grader og regn, regn og regn. Afrikansk jul er vel litt mer bibelsk?

Sara said...

Ja, vakthundar som bits ar bra nar de biter tjuvar och banditer , men inte mig... men kara lilla Sana var valdigt beskyddande mot oss och tog hand om den bitande hunden sa att den inte bet oss.. Hundhimmel eller inte sa finns det i alla fall en katthimmel for det har pappa sagt :)

Sara said...

Vakthunder skal bite...men ikke de som bor paa samme gaard. Den har enna ikke bitt oss...