Tuesday, January 23, 2007

Hemma igen.

Tank att det ar sa skont att komma hem varje gang man varit borta ett tag. Vi har haft en fantastisk vecka, otroligt handelserik dar hettan var total. Manga manniskor fick mota Jesus och bli helade fran manga olika sjukdomar och fria fran olika forbannelser de blivit utsatta for hos haxdoktorer och liknande. Det ar fantastiskt att se forvandlingen fran total skrack till lugn och frid pa insidan. Jag kanner en sadan tacksamhet till Gud over att fa vara hans och over att fa vara har.

Vi har som ni kanske vet besok den har veckan av min mamma och Haralds foraldrar. Det ar sa kul att fa visa dem hur vi har det har i Arusha!

2 comments:

Arvid said...

Jeg leser som oftest Haralds blogg før din fordi den ligger høyere oppe på favorittlista. Derfor får han også oftere kommentarer.

Det har vært så fint å følge med på det dere skriver fra Afrika. Men jeg ser også fram til å møte dere her hjemme igjen.

Anna said...

Wow. Vad spännande att se Gud verka så påtagligt. Härligt att ni har det bra! (Hälsa Isa att jag jobbade till 22 på kvällen då hon ringde, och kunde därför inte ringa upp henne innan hon åkte, sorry.) Kramar!