Tuesday, December 05, 2006

Några bilder från pysseldagen

Det var inte lätt att få tag i rött och grönt papper här i Arusha, så vi fick ta det vi hittade. Barnen brydde sig inte om det i alla fall. Ta en titt på ängeln Harry:


...det var nog meningen att det skulle stå Happy Christmas...





Goodluck har gjort en stjärna




2. klass



4. klass


 

4 comments:

* Crista * said...

Åhhh, Sara!!!!
Jag blir varm i hela hjärtat av stolthet! Du är fantasktisk. Tänkte på det du skrev m halsband - vet du vad jag fick i födelsedagspresent? Ett totalt kitt med ALLT man behöver för smyckestillverkning. Helt sjukt kul. Jag har redan varit på en smyckesverkstad som Rakel höll i med vår lärjungagrupp och en av mina tjejer såg visst vad lyrisk jag blev av det hela :). Som en god lärjunge köpte hon alltså (helt sonika) massa grejer till sin ledare - otroligt! Nu på Lucia så drar vi ihop ett helt gäng för att göra smycken till julklappar och annat - FATTA! Då åker allt med såklart. Jag fick till och med massa stora träpärlor och jag vet att Rakel har fixat mocca tråd. Ok, detta känns kanske lite tråkigt att skriva men så vet jag ju också att varje gång du skrivit något på din blogg och sedan sagt att det kanske var tråkig info för oss här hemma har det inte stämt. Det är superintressant att följa er hela tiden.

Sara! Du är, som jag inledningsvis sa, helt fantasktisk och jag skulle vilja krama dig massor och sitta ned och få en pratstund vid pass några dagar ;) Sedan skulle du visa mig runt i hela området där ni bor....ahh!

Love

Anna said...

så underbara barn! tror, på nåt sätt att du är lite som fisken i vattnet där. du är en RIKTIG lärare! harry var ju enormt fin, trodde först att den var tillägnad Harald. saknar dig massvis just nu...

My Corner said...

Så dyktig du er Sara!

rebecka. said...

ja, harry var ju snygg...

/becka