Monday, November 09, 2009

Stora killen

Nu sover Ulrik så sött. Det blev en lång och välsignad dag igår med barnvälsignelse, kalas och inte så mycket sömn. Under själva bönen hade han stenkoll på församlingen, jag tror inte han blinkade en enda gång. Tittade bara storögt på alla.

Annars var vi på helsestasjon i torsdags... dags för första vaccinationen.... inte kul höga skrik och feber på kvällen. Lillkillen är inte så liten längre. 3 månader och 63 cm 6700 g. Han skrattar högt och pratar massor , härligt!

5 comments:

Anna said...

Wow vilken härlig kille!

Hanna said...

Vilken sötnos!

* Crista * said...

Härliga, söta Ulrik!!! Ang vaccination - har du provat Emla plåster? Det är bedövningsplåster som kan köpas på apoteket receptfritt och som sedan sätts på de tjocka låren (stackars små gossingar) ca en timme innan sprutorna skall tas. Gjorde det andra gången med min lilla prinsessa och VILKEN skillnad! Hon grät och grät första gången och sa inte ett knyst andra gången. Ett hett tips alltså. Angående blöjkampen tyckte jag nog betydligt fler sa Libero, men som sagt, du är domaren. ;) Och jag håller med - pampers var bättre (läs: mjukare) i de mindre versionerna. I den ålderna A är nu är det precis tvärtom, pampers är hårdare. Sedan har ju min lilla aldrig haft problem med utslag - hade hon det hade man självklart bytt direkt. Massa love till er tre! Saknar er.

Anonymous said...

Ååh, jag/vi önskar att vi kunde varit med i söndags :(
Men men....

Väger han 6700g? Vilken kille! Sixten vägde 3355g i fredags, hälften av Ulrik. Otroligt!

Ann-Christin

Pernilla said...

Sötis!